Home » , , , » Lisa Scottoline - Spasi me

Lisa Scottoline - Spasi me

RECENZIJA

Kategorije: BaletristikaKriminalističkiTriler,Misteriji

Naslov izvornika: Save Me

Broj stranica: 376

Prosječna ocjena: ⭐⭐⭐⭐3.66


 Pročitaj




Detalji o knjizi

Rose McKenna volontira kao dežurna mama u kantini škole njezine kćeri Melly kako bi na oku imala Amandu, zločestu djevojčicu koja je stalno zlostavlja. Njezini se strahovi ostvaruju kad za ručkom ponovno počne zadirkivanje, pa Melly u suzama pobjegne u zahod. 

Baš kad se Rose sprema poći za svojom kćeri, u kuhinji dolazi do strašne eksplozije koja u kantini i školi izaziva kaos. 

Rose se mora suočiti sa strašnom odlukom da ode u zahod i iz njega spasi kćer ili da Amandu isprati na sigurno. Vjeruje da joj je uspjelo oboje, ali otkriva da se Amanda, kad je Rose nije vidjela, iz nepoznatog razloga vratila u učionicu. 

U trenutku se Rose od junaka pretvara u zločinca jer je mala zajednica smatra odgovornom za Amandine ozljede. Idućih se dana Rosein život počinje raspadati, Amandina majka odluči da će je tužiti, brak joj dolazi na kušnju, a još gore, kad joj se kći vrati u školu, zlostavljanje postaje još gore. 

Kako bi spasila sebe, svoj brak i svoju obitelj, Rose mora stvari uzeti u svoje ruke i otkriti istinu o tome što se doista dogodilo toga kobnog dana.








Uredništvo bloga BESPLATNE ONLINE KNJIGE poziva vas da sve nepravilnosti sa stranicom i ostale probleme, prijavite u komentarima. Također, komentari služe i za ostale sugestije, pohvale i kritike.

Stranica je isljučivo za čitanje, pisanje recenzija i komentara za knjige, samo neke knjige se mogu preuzeti za koja imamo autorska prava od strane autora. Zapratite nas na facebook grupi:



Share this article :

0 komentari:

Objavi komentar

 
Copyright © 2021 Online Knjige