Home » , , , , » Dot Hutchison - Vrt leptira

Dot Hutchison - Vrt leptira

RECENZIJA

Kategorije: BaletristikaKriminalističkiMistrijiTrileri

Naslov izvornika: Butterfly Garden

Broj stranica: 300

Prosječna ocjena: ⭐⭐⭐⭐4,04


 Pročitaj



Detalji o knjizi

Uz osamljenu vilu leži prekrasan vrt. 

U tom se vrtu nalaze bogati cvjetovi, drveće sa sjenovitim krošnjama… i skupina dragocjenih „leptira“ – mladih otetih žena, tetoviranih kako bi što više ličile svojim imenjacima.

 Njihov je čuvar Vrtlar, okrutan i poremećen čovjek opsjednut hvatanjem i očuvanje svoje voljene „vrste“. Nakon otkrića vrta, jedna od preživjelih djevojaka privedena je na ispitivanje. 

FBI-ovi agenti Victor Hanoverian i Brandon Eddison suočavaju se s jednim od najmučnijih slučajeva svojih karijera, a djevojka, poznata jedino kao Maya, predstavlja samo još jednu u nizu zagonetki. 

S polaganim rasplitanjem njezine priče i sve više svjetla koje pada na slučaj Vrta leptira, Maya otkriva stare strahove, nove spasitelje i stravične priče o čovjeku koji nije prezao ni pred čime kako bi zarobio ljepotu. 

Unatoč njezinim pričama, dvojica agenata i dalje vjeruju kako Maya skriva još poneku tajnu…










Uredništvo bloga BESPLATNE ONLINE KNJIGE poziva vas da sve nepravilnosti sa stranicom i ostale probleme, prijavite u komentarima. Također, komentari služe i za ostale sugestije, pohvale i kritike.

Stranica je isljučivo za čitanje, pisanje recenzija i komentara za knjige, samo neke knjige se mogu preuzeti za koja imamo autorska prava od strane autora. Zapratite nas na facebook grupi:



Share this article :

1 komentar:

 
Copyright © 2021 Online Knjige