Home » , , » Jane Casey - Nestali

Jane Casey - Nestali

RECENZIJA

Kategorije: KriminalističkiTriler

Oznaka: Jane Casey

Naslov izvornika: The Missing

Broj stranica: 416

Prosječna ocjena: ⭐⭐⭐⭐3,84



 Pročitaj



Detalji o knjizi

Priča je ispričana iz perspektive Sarah, nastavnice engleskog jezika u gradiću nedaleko od Londona, čiji je brat Charlie nestao prije 16 godina. 

Glavnina priče događa se u sadašnjosti, a počinje nestankom Jenny, 12-godišnje djevojčice iz Sarinog razreda. 

Povučena i introvertirana Sarah duboko je pogođena tim događajem, ne samo zato što je nestala njezina učenica već i stoga što taj događaj izbacuje na površinu potisnuta sjećanja i emocije povezane s nestankom njezina brata Charlieja. 

Činjenica da nikad nisu saznali što mu se dogodilo razorila je Sarinu obitelj, pretvorivši njezinu majku u alkoholičarku koja je sobu svojeg nestalog sina pretvorila u hram. 

Da užas bude veći, upravo Sarah dan nakon Jennyenog nestanka pronalazi njezino izudarano tijelo u šumi blizu svoje kuće. 

Sarah biva uvučena u policijsku istragu i medijsku histeriju, postavši i sama osumnjičenom.









Uredništvo bloga BESPLATNE ONLINE KNJIGE poziva vas da sve nepravilnosti sa stranicom i ostale probleme, prijavite u komentarima. Također, komentari služe i za ostale sugestije, pohvale i kritike.

Stranica je isljučivo za čitanje, pisanje recenzija i komentara za knjige, samo neke knjige se mogu preuzeti za koja imamo autorska prava od strane autora. Zapratite nas na facebook grupi:



Share this article :

Broj komentara: 6:

 
Copyright © 2021 Online Knjige